ALEXIS TRIPAS BATEJARÀ AL NOVEMBRE LA CANDIDATURA ENCARA EN COMÚ

FB_IMG_1440677932909-1

El candidat d’Encara en Comú, Ricard Mixto, en un míting a Cocentaina. FOTO: Pakito Xocolater.

L’actual president del Govern grec i líder del partit Txiripa, Alexis Tripas, visitarà València el pròxim mes de novembre per a presentar la nova formació política sorgida de la fusió en fred d’Esquerra Florida, Queremos i els Verds Pistatxo, organitzacions polítiques que compareixeran unides en les eleccions generals dels pròxim 20 de desembre sota el nom genèric d’Encara en Comú (EC) i amb un programa centrifugat que els simpatitzants han anat elaborant pacientment al llarg dels darrers 30 anys, després de diverses baralles, escissions, defeccions i acalorades discussions (això sí, sense que arribara la sang al riu Túria, però sí l’acta de diputad o regidor a un altre partit).

El president de Grècia considera indispensable la unitat popular per contrarrestar el pes d’una dreta que ara abandona el vestit de lagarterana per a disfressar-se de Ciudadanos Anónimos. “No vos en refieu, gens ni miqueta. Rivera és el Primo de Rivera d’avui dia, i la seua  organització és hereva de la Meninge Española”, adverteix el candidat de l’organització Ricard Mixto. “Progressistes units contra tots els malparits”, serà el lema d’Encara en Comú, una formació que no només combatrà la bugada de roba bruta que deixa el Partit Preconciliar (PP)”, sinó la beateria carpetovetònica de l’arquebisbe Cañizares, el Pequeño Monseñor; la riuà de corrupció que han llegat Carlos Fabra, Joan Cotxino, Camps de Golf, Rus i companyia; i els mercats economicofinancers (llevat els del Cabanyal, Central, Abastos i Russafa).

El procés de tria de candidates i candidats d’Encara en Comú ha començat amb les primàries a Esquerra Florida, la força al voltant de la qual rota la nova formació al País Valencià. A l’esmentada plataforma política han anat incorporant-se durant els darrers dies nous valors de la política local, com ara l’al·ludit Ricard Mixto i Glòria Macros, considerats com els símbols de la renovació de l’esquerra. “Acabado el comunismo, practiquemos el mismismo”, espeta la capitana roja Magda Sanç, qui ha decidit convertir-se en la “gran reserva roja” per a un futur, per si de cas. La nova coalició d’esquerres pretén traure el cap al Congrés dels Diputats i, si s’escau, un parell d’escons a València.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s