VOLVEMOS, LA NOSTÀLGIA DEL FRANQUISME

Portada-de-la-revista-Interviu-con-el-general-Franco-jugando-al-tenis-

Franco imita Loco Mía a ritme de samba sobre una pista de tennis. FOTO: MANOLO EL DEL BOMBO.

Diversos polítics de l’extrema dreta contrita han abandonat el Partit Popular (PP) per a crear una nova formació, Volvemos, amb la qual pretenen recuperar “les senyes d’identitat del franquisme, com ara els principios fundamentales del Movimiento, la pesseta, la presó de Carabanchel, el SEAT 600 i les cançons de Manolo Escobar, però amb un toc de modernitat”, segons explica el seu patrocinador, l’inspector de policia, José Luis Torrente, president circumstancial del sindicat Manos Sucias. S’han afanyat a mostrar l’adhesión inquebrantable al nou projecte el periodista Miguel Ángel Rodríguez el Fatxa, l’exministre Alberto Ruiz Gallardón, el sociòleg Amado Mío de Miguel, les Agustinas de Aragón de la política espanyola, Rita Barbaridad i Alícia Sánchez Gabatxo, així com Jaime Menor Oreja, el periodista play mobil, Federico Jiménez Losantros i l’espectre de Carmen Polo, amb peineta i mantellina.

“No podem suportar més el tufo de traïdoria que desprén l’actual PP, venut al capitalisme europeu. Volvemos es funda per a “construir l’Espanya una, glande y  libre que soñaba José Antonio“, declara Torrente, el braç corrupte de la llei. “S’ha d’actuar,  ja!, per lo civil o per lo militar, per a ofrenar nuevas glorias a España i salvar la pàtria de la pesta atea, el càncer separatista, la confabulación judeo-masónica, la bèstia comunista i la invasió xinesa”, afirma Torrente, qui ha aconseguit que s’hi incorpore el poderosíssim front integrat per la Falange Española Tradicionalista y Azul, la companyia llevantina de seguretat, Prietas las Filas, i la societat cavernària d’excombatents de la Legió Profilàctica Condon. Al País Valencià, la flamant organització criptofranquista estarà presidida per Ferdinando Giner y de las Jons i no es descarta la incorporació els pròxims dies de la imputada Milagrosa Martínez Bordiu i l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Ruc, més conegut com el Joselito de la Costera.

peque_o_nicol_s_w

El Pequeño Nicolás Franco, cap de l’organització juvenil Chaquetas Azules.

Aquest partit ultra manté lligams ideològics amb el Front Nacional francès, la presidenta del qual, Marianne Perrin Le Pene, està previst que en siga nomenada protectora d’horror. Per a José Luis Torrente, “estira més un pèl de figa de Le Pene que tots els collons dels imputats del PP en les diferents trames de corrupció”. Volvemos, tot i inspirar-se en el partit feixista francés, fa temps que està implantat a l’Estat espanyol, ja que “en realitat, no ens hem anat mai d’ací”, assegura el degenerat líder espanyol. El nou partit vol recuperar la gallina turuleta com a insígnia nacional, així com la lucecita del Pardo, el No-Do, l’himne Cara dura al Sol,  el yugo y las flechas, junt amb el faixí del petit dictador, les melodies de Bernardino y los Serenade, la Sección Femenina, les veròniques de Manolete, el bigot de la Guàrdia Civil i la celebració del 18 de juliol, dia de la mona nacional.

Està previst que la presentació de Volvemos se celebre el pròxim 1 d’abril en l’estadi Santiago Bernabeu, de Madrid. Han confirmat la seua presència el mateix Torrente, el director del diari La Sinrazón, Francisco Maruenda, i una representació del moviment España Empieza a Amanecer junt amb Alessandra Mussolini, néta del líder feixista italià, i el Pequeño Nicolás Franco, secretari general del moviment juvenil Chaquetas Azules. Tancarà l’acte l’alcaldessa de Madrid, Ana Botellón, la dama del Retiro. Durant la presentació, es projectarà la pel·lícula restaurada Franco, ese hombrecito, del director José Luis Sáenz de Buruaga, en què el mateix caudillo hi apareix ballant una samba a ritme de Loco Mía sobre una pista de tennis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s