EL PP VOL CREAR PER LLEI UN NOU CONGRÉS DELS IMPUTATS

ecce homo congreso

Grup d’mputats del terç preconciliar a les portes del Congrés. FOTO: Agència Tia Clemència.

El Partit Popular ha presentat una proposició indecent de llei per a modificar el nombre d’escons del parlament espanyol, la representativitat dels diputats i les diputades i fins i tot el nom de la cambra baixa, que passarà a denominar-se Congrés dels Imputats. “Es l’única forma que tenim de conservar la majoria absoluta”, ha confessat l’actual vicepresidenta del Govern, Soraya Sáez de Santamaría, la Pinta i la Niña, en una exclusiva publicada recentment en la revista Interecomania.

L’executiu que presideix Mariano Rajol pretén, amb aquesta nova norma, ampliar fins a 600 el nombre d’imputats. Però, per què aquest nombre de representants? Segons el Tribunal Constructicional, la quantitat es justifica amb la “brillant idea de recuperar una xifra que representa l’època d’esplendor del desenrotllisme franquista i tot un símbol, el SEAT 600, de la nostra identitat com a espanyols, junt amb els collons del bou d’Osborne i el forat del cul del general Millán Astray, fundador de la Legión”, diu Rajol.

 Aquests 600 imputats i imputades seran elegits per insaculació artificial, la mitat pels terços familiar, eclesiàstic preconciliar i empresarial, i l’altra mitat triats entre les persones inscrites com a caps de llista en les diverses candidatures, els noms de les quals seran introduïts en els bombos del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, sotmesos a l’atzar i extrets pel president de l’ONG Manos Negras. El resultat del sorteig serà cantat pels Niños del Colegio de San Ildefonso, de Madrid, i l’acte se celebrarà en un bingo de Vallekas.

PI president i gordillo també

Sánchez Martillo, president de la Comuna, i Pablo Iglesias, portaveu d’Apostemos, en una sessió de descontrol. FOTO: Cristo Mejide.

Protesta

El partit Apostemos s’ha afanyat a protestar contra aquesta iniciativa de la dreta en la cadena de TV la Secta, i anuncia una “esmena a la totalitat del text com a pretext per no votar ni el context”, assenyala el secretari de Política Circular del partit de l’anell morat, Íñigo Torrejón de Ardoz, qui indica que “unes eleccions genuïnament democràtiques no poden fer-se com la propaganda del Marlboro, al galop, i encara menys cedir el protagonisme de la ciutadania als Niños de San Ildefonso, perquè el sant patró no estava casat i els niños ja tenen pèls fins i tot en les aixelles”. El dirigent d’Apostemos està         convençut que unes eleccions autènticament democràtiques s’han de fer a braç partit i en zones d’esplai perquè la ciutadania trie la candidatura que vullga, a qui vullga i com vullga”.

Tant el PSOE com l’advocat de Jordi Pujol han expressat el seu suport a la proposta del partit conservador, així com el director del centre taurí  Gitanillo de Triana, de Sevilla, i l’Asociación Nacional de Mujeres Histéricas, presidida per Esperanza Aguirre, la cólera de Dios. Altrament, l’alcalde de Marinaleda, Rafael Sánchez Martillo, considera una cafrada petitburgesa la mesura del PP i amenaça amb ocupar el parlament espanyol i, si cal, desamortitzar els seients per a restituir-los a la Federació Andalusa de Cambrers de Xiringuitos de Platja i a les caixeres de Mercadona, a Utrera. “El parlament és una càrrega que no pot suportar l’Estat, i encara menys si eixe parlament amplia l’aforament com si fóra l’estadi del Betis”, sosté. El líder camperol considera crucial la creació de comunes per a repartir-se d’una manera justa i equitativa les peonades, els diners dels rics i la glòria eterna. Amén.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s