NAIX A VALÈNCIA UN NOU PARTIT DE DRETES ANOMENAT OREMOS

MONJA AMB BANDERA

Abanderada del nou partit polític Oremos, confessional i patriòtic. FOTO: Revista Diocleciana.

L’antic conseller i president del Parlament valencià, Joan Cotxino, ha fundat junt amb l’expresident de la Diputrefacció retrofactària de Castelló, Carlos Cabra, més conegut com El Pelegrí de les Ulleres, un nou partit, el qual ha estat beneït per l’arquebisbe de València, el cardenal Cañete, en representació del sector preconciliar de la Circumferència Episcopal, que l’ha promogut des del confessionari. Tot i que el nom de la nova formació no ha transcendit, fonts uniformades amb sotana i alçacoll han confirmat a Hebdomatr@k que el partit s’anomerà Oremos, i tindrà la seu antisocial a València.

El Pelegrí de les Ulleres ha enviat un comunicat a l’emissora de TV La Secta per a negar rotundament que el nou partit haja nascut per fer la competència al Pepé de Mariano Rajol, com informà el Gran Colloning en el  programa Al rojo vivo o muerto. “Volem convertir-nos en la força decisiva per a la constitució d’un govern de centre-dreta, tirant avall”, afirma el seu fundador. Ara per ara, han rebut el plàcet del Sacre Col·legi Paternalista, l’Associació d’Admiradors Noctàmbuls de la Lluna de València, el Gremi d’Enxufats de la Generalitat, la Confraria de Sequiers de la Vega, la Confederació Nacional d’Espanyaportes, la Societat Filibustera de Polítics Corruptes i el Tribunal del Sant Desfici.

carlosfabra

El Pelegrí de les Ulleres saluda l’afició. FOTO: Alain Affelou.

“El nostre objectiu és guanyar les pròximes eleccions, si no és per vots, pels collons”, manifesta Cotxino, qui ha creat un consell assessor en què, a més d’un xinés d’Hong Kong i una monja de clausura de congressos, hi haurà l’exministra Fàtima Banyes, la líder espanyolíssima i olé, Alícia Sanchis Gabatxo i el nanoperiodista Jiménez los Santos. La manca de finançament i la crisi de valors bancaris preocupa els fundadors d’Oremos. No obstant això, el president de la Diputrefacció de València, Ildefonso Rus, s’ha brindat a finançar el partit per baix mà, segons unes declaracions fetes a cau de figa en un puticlub de carretera. “Això ho pague jo!”, ha proferit el Joselito de la Costera. Altrament, el cardenal Rocco Valera, ha confirmat que contribuirà amb una missa concelebrada en el Valle de los Caídos por Dios y por España i diverses ejaculatòries perquè el nou partit “extirpe del suelo nacional, por la señal de la santa cruz, a nuestros enemigos de la Cristiandad y de la Sagrada Unidad de nuestra patria”.

Programa ideològic

Oremos es defineix com un partit nacionalcatolicista, exorcista, paternalista i de centre, salvador d’ànimes en pena i regionalista. El seu ideari polític es basa en l’encíclica Panem et Circensis, però també en els Principios Fundamentales del Meneo Nacional  i el testament de Franco, així com el Celibat de Còrdova i la Regla dels Carmelitas Calzados. Tant Rocco Valera com el Pelegrí de les Ulleres pensen que “los males que sufre España sólo se pueden combatir con la catequesis, un buen reparto de hostias y la Acorazada Brunete”, i senyalen amb el dit índex i la punta del bàcul Esquerra Unida, Podemos, el separatisme català, les feministes, homosexuals, els ateus i Jorge Javier Vázquez com la reencarnació del mal.

Aquest nou partit vol erigir-se com l’autèntica lluminària Led de Trento, martell hidràulic d’hereus i l’espasa làser invicta de Roma. “Venim per mantindre viva la flama que  purifica els pecats del piu i els ninots de falla”, i insisteixen que han creat per primera vegada al País Valencià, “un partido como Dios manda”. Els promotors espirituosos d’Oremos han triat com a himne del partit Como brotes de olivo, com a símbol un cercle escarlata amb forma d’hòstia i es presenten sota la invocació i els efectes de sant Rorro. I de promeses? Els dirigents només n’han fet una: “Nosaltres no som populistes ni demagogs. Prometem el paradís… fiscal”, assegura el president de la nova formació política.

Deixa un comentari