ELS CORRUPTES DEL PAÍS VALENCIÀ DEIXARAN DE ROBAR DOS DIES A LA SETMANA A BENEFICI DE CÀRITAS

fabra corruptor

Híbrid corrupte de polític i empresari valencià. FOTO: Robin Hood.

Els socis i sòcies del selecte Club de Polítics i Empresaris Corruptes del País Valencià han signat un compromís pel qual es comprometen a deixar d’estafar o robar l’hisenda pública els dies set i vint-i-quatre de cada mes, des de les 10 de la nit fins a les 4 de la vesprada del dia següent, excepte si en eixe període concret de temps es presenta un pelotazo per un import superior a 800.000 euros. En aquest cas, es postposaria el dia de descans a l’endemà. Els diners estalviats dels robatoris o estafes anirien a para a Càritas.

Aquest compromís ha estat proposat, a l’ombra de la façana d’un banc suís, per la imputada Xònia Gastedo i el polifacètic promotor immobiliari, Enric Ortiz Solfa, més conegut en l’hampa del Postiguet com Piu de Ferro, els quals han viatjat fins a Ginebra per a comprar la fórmula del gin-tònic a un xinés mandarí, el nom del qual no ha trascendit a la premsa. En el país helvètic, la parella alacantina s’ha entrevistat amb l’extresorer accidental del PP, Luis Bárdenas, qui resideix a Lausana després que un jutge de l’Audiència Nacional l’haja declarat innocent d’haver furtat vora 30 milions d’euros. “No quería que se perdiera ese dinero y lo puse a buen recaudo en mi cuenta corriente“, va declarar Bércenas en la Zarzuela de Marisco, on el rei de Copes li va imposar recentment la banda sonora de la pel·lícula Coge el dinero y corre, de Woody Allen, i el Toisó d’Or al millor xoriço d’Espanya.

D’altra banda, l’expresident de la Generalitat Valenciana, Eduardo Zapata, ha aplaudit la iniciativa dels principals corruptes valencians i ha dit que contribuirà a aquesta campanya filantròpica i solidària amb la recaptació de dos nits de la sala de massatges de madamme Bernarda, a València, les xiques de la qual han amenaçat a fer una vaga de bragues baixades i a refusar la depilació de l’engonal durant tres mesos si la regenta del puticlub no les recompensa econòmicament. “No volem contribuir en olor de santedat, sinó que reclamem almenys que se’ns pague la plusvàlua que genera el nostre treball”, declara la portaveu del comitè d’empresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: