VESTIDES DE BLANC SEMINAL

obispos_espanoles-300x225

La comparsa Blanca Neus, de Carnestoltes. FOTO: Mardi Grass

L’església catòdica espanyola rebrà durant el 2015 la miraculosa quantitat de 159, 2 milions d’euros de l’Estat no confessional —i encara sort que no arriba a laic—, una bona part dels quals s’invertiran en deute públic, visites marianes i l’ocupació de monuments públics, com la Mesquita de Còrdova, ja que, segons la jerarquia eclesial, “el cielo no se conquista por consenso, sino por asalto, y a nosostros nos asiste el derecho divino de asaltar terrenos e inmuebles santos, puesto que nuestra es la gestión del reino de los cielos en la tierra, nuestro el poder y la gloria. Amén“. De fet, la mateixa Conferència Espiscopal ha resolt enviar al País Valencià un comando sacerdotal per a registrar al seu nom el Monestir de la Valldigna, el circuit de Xest, el port de Gandia, la Llotja de Mercaders i el trinquet Pelayo, de València, amb justificació apostòlica d’haver-se aparegut, en aquests llocs, la mateixa Verge pura i immaculada del Carnaval.

Dins d’aquesta política abassegadora, hi ha precisament un programa de cristianització i centrifugat de Carnestoltes.  El portaveu de la Conferència episcopal, monsenyor José Manuel Diosdado, ha declarat a una emissora de ràdio que “con  los 159 millones de euros que recibiremos durante 2015 del Estado no confesional, podremos recuperar las carnestolendas para uso y gozo de los buenos cristianos”. La proposta d’un retor del Maestrat d’organitzar botellons en els calvari, amb la finalitat d’atraure públic juvenil, ha estat desestimada pels prelats, els quals estudien la idea d’introduir-se en les Carnestoltes per a recuperar el sentit religiós de la festa.

rouco mona

Cardenal Rocco, de blanc nuclear. FOTO: Al·leluia Dominical.

Una comparsa de bisbes mitrats ha resolt de participar enguany en les Carnestoltes de Pego. La comparsa, anomenada Blanca Neus i els Set Enanitos Corruptes, pretén reconduir aquest tipus de celebracions perquè considera que “resulta massa desenfrenada i descarada, és una temptació per al dimoni, reencarnat en la gent de Podemos, Esquerra Unida, les feministes i els independentistes catalans i, per tant, hem de tornar-la al calor de la sagristia, a la pau del confessionari”, ha manifestat el Mono Prelat, capellà de la comparsa, qui anuncia per watsapp bonificacions en penitències per pecats mortals, a més de bules papals amb imatges de George Clooney i Angelina Jolie, aigua beneita amb unes gotetes de ginebra, condons bleu, escapularis de la sort, hòsties integrals, un CD amb les millors misses de l’any i estampetes de monges contemplatives jugant al bingo en el Casino de Benidorm.

Per donar-li color al drap, la comparsa purpurada ha fitxat un regidor municipal, imputat per prevaricació, amant d’una madame de Cullera, i un canonge reprovat per l’església per pederàstia. També, el Mono Prelat ha declarat que la seua comparsa prepara una espectacular carrossa, en el punt més alt de la qual seurà la reinona arquebisbal, engalanada amb una sotana de cola llarguíssima, confeccionada en una fàbrica tèxtil de Cocentaina amb tela de tul princesa, de color roig púrpura. “Daremos el golpe, y mejor aún que el del 36“, sosté el religiós. Que déu, si n’hi ha, ens agafe confessats.

capa cardenalicia

Roja i radiant va la nóvia. FOTO: Mardi Grass

El lema de la comparsa és “Vestides de blanc seminal, cap a la glòria celestial”, i han triat la Ciutat Fantasma de la Llum i l’Amor, d’Alacant, per a assajar la posada en marxa d’aquesta contrarreforma contra el vici i la lascívia, que comença el dimecres de cendra. El pròxim 14 de abril, dia de Sant Metodi de Tessalònica, patró d’Europa i protector de les castanyeres, la comparsa celebrarà un concert en el Palau de les Corts Valencianes a fi de sufragar despeses per a la croada carnavalesca. Hi actuaran el Cor de Veus Blanques de la Basílica de la Nostra Senyora Alcaldessa de València, el conjunt Almorranes garrapinyaes, que interpretarà l’himne Obrers de dreta; Bajoketa Roc, autors de la marxa cristiana Com a cagalló per séquia; la monja ursulina sor Cristina, famosa per la versió en italià de la cèlebre cançó de Madonna, Like a virgin; i Què volen aquesta gentola, de Maria del Mar Bonet. L’acte clourà amb una jaculatòria resada a capella per l’Associació Diocleciana d’Adoradors Noctàmbuls i la interpretació del pasdoble Chorizos de España, del mestre Alvaro Peres i Pomes, més conegut com El Bigotes. L’entrada serà lliure, de tercer grau, amb ciri i pontifical per als afiliats al Partido Patriarcal (PP), i es pot adquirir en qualsevol caixa d’estalvis participada per l’estat o en les botigues del Conde Inglés.

Miquel Arcàngel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s